Munkebo
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: tirsdag d. 25. juni 2024

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: tirsdag d. 25. juni 2024

DR1

05:10  

Landsbyhospitalet (31)
Landsbyhospitalet (31) Engelsk dramaserie. (The Royal) En lille pige falder ned fra en klippe, så ambulanceføreren Frankie og dr. Weatherill må ud på en længere klatretur for at redde hende. Dr. Goodwin tager også ud i den frie natur, da han er på jagt efter forgiftede fisk - mens søster Brigids cykeltur i den friske luft desværre ender med, at hun bliver kørt ned.

06:00  

Svenske drømmehaver (4:4)
Svenske drømmehaver (4:4) Svensk haveserie fra 2023. (Drömträdgården) Uden for Luleå i det nordlige Sverige ønsker Sanna at avle alt fra mangoer til tomater i det kølige klima. Det bliver et eksperiment, hvor meget dør, men da Nicole og Linnéa kommer på besøg i år to, mødes de af en frodig have.

07:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

07:15  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Fiskene i Sverige: Havet
Fiskene i Sverige: Havet Svensk naturserie fra 2022. (Fiskarnas Rike) Der lever over 300 fiskearter i havet omkring Sverige. Men i dag er der ikke mange af de karakteristiske fisk tilbage, fordi de er blevet overfisket. Tag med på en magisk rejse under havoverfladen, og mød nogle af de mærkeligste skabninger, der lever i dybderne. Hvordan passer vi på de fiskeressourcer vi har tilbage?

08:15  

Den store juniorbagedyst - OL i juniorbagning
Den store juniorbagedyst - OL i juniorbagning Den store juniorbagedyst 2024 er skudt i gang, og otte nye juniorbagere er klar til at bage til den store guldmedalje for at imponere dommerne Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo med kreative ideer og knivskarpe snit. Deltagerne har forberedt personlige medaljer hjemmefra, mens den hemmelige udfordring kræver holdånd og samarbejde, hvis deltagerne skal komme godt i mål med OL-inspirerede minitærter. Vært: Joakim Ingversen.

DR2

06:10  

Deadline: Spreder krigen sig til Libanon?
Deadline: Spreder krigen sig til Libanon? Spændingerne stiger i grænselandet mellem Israel og Libanon, hvor der på daglig basis udveksles raketangreb mellem den israelske hær og den militante Hizbollah-bevægelse. Senest har en Hizbollah-drone over den israelske storby Haifa leveret en gedigen ydmygelse af det israelske militærs selvforståelse. Så hvor stort er presset egentlig på at Israels regering skal i krig med Hizbollah? Og er Hizbollahs drone over Israel blot en afskrækkelse eller et forvarsel om noget langt mere alvorligt? Det undersøger Astrid Berg i dag sammen med Politikens seniorkorrespondent, Anders Jerichow, og Libanon-eksperten Anne Kirstine Rønn fra London School of Economics.

06:40  

Deadline: Ombord med bådflygtninge
Deadline: Ombord med bådflygtninge Tusindvis af flygtninge og migranter har de seneste år mistet livet i et forgæves forsøg på at krydse middelhavet og nå Europa. Antropolog Sine Plambech har været ombord på et af de skibe, der forsøger at redde folk fra druknedøden. Issa Mahmoud Jeppsen spørger, hvem hun har mødt, hvad der fik dem til at begive sig ud på den farefulde færd, og hvordan Europa kan indfri sit ønske om få lukket middelhavsruten.

07:05  

Deadline: Er Danmark beredt?
Deadline: Er Danmark beredt? Danskerne skal kunne klare sig selv med vand og mad i tre dage, hvis katastrofen rammer, lyder meldingen nu fra forsvarsministeren. Men hvad med det nationale beredskab - hvor godt er Danmark egentlig beredt, når Beredskabsstyrelsen f.eks. stadig ikke ved, hvilke sikkerhedsrum, danskerne skal søge til? Skal den enkelte danskers beredskab i virkeligheden dække over, at det nationale slet ikke er på plads? Astrid Berg spørger en beredskabschef, en krigshistoriker og en forsvarsordfører fra Christansborg.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Følg Deadline på Facebook.com/DR2deadline.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

05:00  

Rosa fra Rouladegade II (11)
Rosa fra Rouladegade II (11) Hvem skal man spørge, hvis man gerne vil have hjælp til at overraske nogen med en kage? Rosa fra Rouladegade selvfølgelig. Og det er lige netop hvad Sophus gør. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin bedstefar, der har arbejdet som mekaniker og har sit helt eget bilværksted hjemme i garagen. Rosa og Sophus forklæder sig som gadefejere og sniger sig hjem til bedste, for at finde ud af hvad kagen skal ligne, hvilken farve den skal have og hvad den skal smage af.

05:31  

Hunden Ib - tager den skarpe sav
Hunden Ib - tager den skarpe sav

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:40  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:55  

Bamselægen - Hovedet (5)
Bamselægen - Hovedet (5) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Amanda. Hun ved ikke hvorfor, at hendes bamse Hundi har så ondt i hovedet. Heldigvis kommer Sandra og henter dem, og der går ikke længe før de finder ud af, hvad der er galt med Hundi.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Motor Mille og Børnebanden - Våde cykelsadler
Motor Mille og Børnebanden - Våde cykelsadler Børnebanden opdager den sure mand, Langemand, ved Legelandets vandrutsjebane. Han får håndlangerne til at dyppe cykelsadler i vand, så de voksne kan få våde numser. Motor Mille låner en brandbil, så det bliver i stedet Langemand og håndlangerne, der bliver våde.

06:45  

F for Får VI
F for Får VI

06:50  

Sarah og And (15)
Sarah og And (15)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey III
Bluey III Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.

07:30  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

07:40  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John har drukket al for mange slushice og skal virkelig tisse. Han skal tisse så meget, at han kan slukke en hel ildebrand med tis.

07:45  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Åh nej! Skurken DiktaThor har fået telepatiske kræfter, og pludselig lykkes det ham at visne en af Baskers planter. Der er brug for en superhelt - men kan Sprinter redde planterne, og kan han vende DiktaThors nye evner til noget positivt?

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (11)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (11) Hella gør klar til at krone sig selv til dronning af Danmark. Imens sidder Jose og Bjørn bundet i bunkeren. Vil det lykkes Nikoline at befri dem?

08:16  

Hvem lagde lorten?
Hvem lagde lorten? Koen.

08:20  

Remy og Boo
Remy og Boo

08:30  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:10  

Puk og Herman går i land - Sejerø (7:8)
Puk og Herman går i land - Sejerø (7:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte små øer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til Sejerø ud for Odsherred i Nordvestsjælland. Herman smager den specielle egnsret "fuldskager" og bliver inspireret til en alternativ fortolkning af retten. Puk møder øens meget aktive foreningsfolk og får en tur i en offroader. Og sammen møder Puk og Herman nogle unge københavnere der eksperimenterer med kunst, musik og grøntsagsavl.

09:10  

Puk og Herman går i land - Endelave (5:8)
Puk og Herman går i land - Endelave (5:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte små øer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til Endelave i Kattegat - en ø som er præget af tusinder af vilde kaniner. Dét lader Herman sig inspirere af til sin middag, hvor der også indgår fjordrejer, som han får Puk til at stryge meget tidligt om morgenen. Sammen får de også tid til at kigge forbi Endelaves Bryggerlaug, og Puk bliver kørt øen rundt i en metallicgrøn Cadillac.

10:10  

Auktionssommer (4:8)
Auktionssommer (4:8) Svensk dokumentar fra 2018. (Auktionssommar) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

11:10  

Antikkrejlerne XXIII (14:25)
Antikkrejlerne XXIII (14:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Pytonslange
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Pytonslange Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget hemmelighedsfulde pytonslange. Undervejs støder han på en kæmpestor sporeskildpadde og en giftig edderkop. Men han får også en pause i sin søgen, som bruges til at spille fodbold med de lokale børn.

09:30  

MikroMakkerne - Ved stranden
MikroMakkerne - Ved stranden MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag finder Selma og Milton sjove smådyr ved stranden. Og så steger de små rejer over bål og spiser dem sammen med NaturMikkel.

09:39  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Forskellige dinosaurer havde forskellige slags tænder. Nogle var stumpe andre skarpe. Den mest skræmmende mund af dem alle tilhørte ikke en dinosaur. Men til et havkrybdyr. Som? Ja, for at finde ud af det og meget mere fakta, bliver du nødt til at se Dinolaboratoriet!

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Vidundervovsen Vaffel (39)
Vidundervovsen Vaffel (39)

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (11)
Cirkusliv i savsmuld (11) Sebastian kan ikke finde på nye dyre numre til sommerens forestilling. Cirkusdirektøren hjælper Sebastian med at få gode ideer godt hjulpet af Signe og Brasnik, som har købt elefant hullahopringe på et loppemarked.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at måger bor på lossepladsen? Tag med Lille Nørd på måge-eventyr, og se om Katrine eller Anders vinder den store mågeolympiade.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (12)
Onkel Rejes Sørøvershow (12) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sukey, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sørøverhat, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Sukey og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:30  

Skæg med bogstaver - B
Skæg med bogstaver - B Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet B, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

11:50  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent

11:55  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Bonderøven 2015 (20)
Bonderøven 2015 (20) Endelig er æblerne blevet plukkemodne, og Johan klatrer op i filippa-træet for at plukke de bedste. Vædderens skind er færdiggarvet, og skal pudses med sandpapir for at blive blødt og pænt. Frank er spændt på, om Theresa godkender skindet. I projekt røgeovn er han i gang med at mure en kanal fra ovnen til røgekassen. Men han er usikker på, om røgen ender, hvor den skal.

12:15  

Bonderøven 2015 (19)
Bonderøven 2015 (19) Humlegården er ved at være fyldt med forskellige sorter, hvor det viser sig, at nogle er blevet kæmpestore med fine humlekopper, mens andre slet ikke trives. Frank går i gang med projekt røgeovn, med hjælp af en gammel koksbrændeovn, nogle fliser og en udgravet jordskrænt. Den næsten restaurerede hoveddør skal nu bestå sin prøve: Passer den i stuehusets døråbning? Indenfor er Frank i fuld gang med at mure skorstenene, hvoraf den ene er lidt af en udfordring, den skal nemlig være skrå.

12:45  

Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10)
Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er taget over Atlanten til det kolde nord. I Alaska har de to kammerater fået færten af en helt særlig fugl, de lokale kalder luftens ribeye. Det er prærietranen, og den skal nedlægges, for ellers skal de to spise hermelin. Til at hjælpe sig har de en gammel kending, nordjyde og jagtguru Per Kauffmann. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:45  

Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10)
Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er tilbage i Danmark. Det er i slutningen af juni måned, og de to kammerater har snøren ude efter en pighvar. Da sæsonen for pighvar er ved at gå på hæld, så er det denne gang begge de to venner, der griber til våben. De sætter alle sejl til for at få en fladfisk på krogen, for alternativet er nemlig, at de to venner skal spise guldfisk. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

I hus til halsen XII (8:9)
I hus til halsen XII (8:9) Efterskolelæreren Torsten har ikke råd til at blive boende på sit landsted, men ingen vil købe de 300 kvm hus med slidte gulve og døre der binder, så landstedet forfalder bare mere og mere. Det skal være slut nu. Så børn, gamle elever og hele nabolaget rykker sammen for at hjælpe Torsten. Værterne Line Franck, Dennis Lindequist og Kalle Thesbjerg har en plan, der involverer en hel masse genbrugsguld og en tur i sæbekassebil.

14:30  

Kender Du Typen? 2019 - med mælk og medaljer
Kender Du Typen? 2019 - med mælk og medaljer Hvem er det, der løber rundt i en Midtjysk plantage og skyder efter hinanden, hygger med mælk og chokolade og skifter bil, når den gamle er beskidt? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kommer på en usædvanlig opgave, når de skal finde frem til ikke bare én, men to kendte hovedpersoner i Kender Du Typen? Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

12:15  

Sprinter Galore III - Udklædning (9)
Sprinter Galore III - Udklædning (9) Der er udklædningsdag i Magnus' klasse, og Sprinter ser det som en oplagt mulighed for at snige sig med i skole - på en måde er han jo klædt ud i forvejen og vil ikke vække opsigt. Men ægte superheltekræfter er åbenbart sværere at skjule end som så ...

12:30  

Sprinter Galore III - Afsked (10)
Sprinter Galore III - Afsked (10) Magnus har fået masser af nye venner, og familien har travlt. Imens har Sprinter bygget tyverialarmen om til et rumskib igen og har besluttet sig for at rejse. Der er ingen, der har brug for ham længere, og han vil ud at se verden. Magnus forstår ham godt. Men det er svært at sige farvel til en ven, der har boet så længe både i ens underkøje og i ens hjerte ...

12:45  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

13:06  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

13:10  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

13:11  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

13:15  

Transformers
Transformers Jawbreaker modtager endelig en alt-mode, men i stedet for at skifte til den, skifter alt-mode ham.

13:40  

Lucky Luke - Brødre, foren Jer! (7)
Lucky Luke - Brødre, foren Jer! (7) Brødre, foren Jer!

14:03  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

14:08  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

14:15  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

14:25  

Onkel Rejes fede sommerferie (7)
Onkel Rejes fede sommerferie (7) Onkel Reje er blevet bortført af en UFO og holdes til fange af selveste UFO-kongen Uffe O, der vil bruge ham som fødemaskine. Men Onkel Reje har andre planer og tager sagen i egen hånd. Nede på jorden er Onkel Rejes naboer Didrik og Skidrik helt oppe at køre over et Onkel Reje er væk, for nu kan de endelig blive formand for Foreningen af Danske Børnehadere. Brille og Krølle savner dog Onkel Reje, men så er det heldigt for Brille, at han har en magisk sten.

14:40  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

14:55  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

DR1

15:15  

Inspector Morse: Død i rette tid
Inspector Morse: Død i rette tid Engelsk krimi fra 1992. (Inspector Morse: Dead On Time) Professor Fallon findes død med et skudhul i tindingen. Han var gift med den smukke Susan, som var Morses ungdomskærlighed og årsag til, at han aldrig selv giftede sig. Nu mødes Susan og Morse igen, og Morses følelser for sin gamle flamme blusser op igen på fuld styrke. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Susan: Joanna David. Instruktion: John Madden.

17:00  

UEFA EM 2024: Før kampen Frankrig-Polen
UEFA EM 2024: Før kampen Frankrig-Polen Der er EM-fest på havnen i Aarhus, når Josefine Høgh sammen med et hold af eksperter ser frem mod dagens kamp og har sidste nyt fra den danske lejr i Tyskland.

DR2

17:30  

Alt forladt - Scala-bygningen
Alt forladt - Scala-bygningen Den "gamle" Scala-bygning er nu revet ned, men før den blev det, nåede de to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff at udforske stedet og dokumentere det for eftertiden. Det bliver også en chance for at genopleve deres ungdom. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 04.02.13

17:50  

UEFA EM 2024: Holland - Østrig, direkte
UEFA EM 2024: Holland - Østrig, direkte EMs stærke gruppe D slutter i aften med to spændende opgør, der spilles samtidigt. I Berlin mødes Holland og Østrig, mens Frankrig og Polen spiller i Dortmund. Efter et par skuffende EM-slutrunder har Holland store ambitioner i år, og skal de opfyldes, er en sejr over Østrig et godt skridt på vejen. Østrigerne jagter en plads i knockoutkampene for anden EM-slutrunde i træk, hvilket aldrig før er lykkedes for det østrigske landshold. Kommentatorer: Henrik Liniger og Arnela Muminovic

17:50  

UEFA EM 2024: Holland - Østrig, direkte
UEFA EM 2024: Holland - Østrig, direkte

TVR

15:05  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

15:20  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:23  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:30  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gurli Gris X
Gurli Gris X

16:05  

Simon III
Simon III

16:10  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:15  

Pip og Poppy II
Pip og Poppy II Kaninen Pip og musen Poppy er meget forskellige - og allerbedste venner. De elsker at lege med hinanden, og når de leger, bliver det nærmest til små eventyr. Animeret serie bygget over børnebøgerne af Camilla Reid og Axel Scheffler, kendt fra Grøffeldyret.

16:20  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:35  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder Støvfnug-lokomotivet + Vovserne redder trætoppenes travere.

17:00  

Bamselægen - Noget i øret og en gammel bamse (8)
Bamselægen - Noget i øret og en gammel bamse (8) Seraphinas bamse Smutsa opfører sig ikke, som den plejer. Den svarer ikke, når Seraphina kalder, og den danser ikke, når der er musik. Sandra og Seraphina finder ud af, at det er fordi, Smutsa ikke kan høre. De undersøger, om den er døv, men det viser sig, at den bare har taget modellervoks i ørerne. Bagefter hjælper Seraphina Sandra med at gå stuegang hos en gammel bamse, der har brug for pleje.

17:19  

Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen? En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.

17:20  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten En hvinand har lagt sine æg i et hult træ meget tæt på en sø. Andemoren ved, at der er en kat i nærheden. Så da ællingerne kommer ud af æggene, må de skynde sig at hoppe ned fra træet og komme i sikkerhed ude i søen.

17:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sælen kan sove under vandet? Ta´ med Lille Nørd på sæljagt og se om det lykkes Anders og Katrine at lære sælerne et par cirkustricks.

DR1

18:00  

UEFA EM 2024: Frankrig - Polen, direkte
UEFA EM 2024: Frankrig - Polen, direkte

18:45  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

18:55  

UEFA EM 2024: Frankrig - Polen, direkte
UEFA EM 2024: Frankrig - Polen, direkte

19:45  

UEFA EM 2024: Efter kampen Frankrig-Polen
UEFA EM 2024: Efter kampen Frankrig-Polen I EM-studiet i Aarhus er der analyse og reaktioner med Josefine Høgh efter dagens kampe i Tyskland.

20:00  

UEFA EM 2024: Før kampen Danmark-Serbien
UEFA EM 2024: Før kampen Danmark-Serbien Der er EM-fest på havnen i Aarhus, når Josefine Høgh sammen med et hold af eksperter ser frem mod dagens kamp og har sidste nyt fra den danske lejr i Tyskland.

DR2

18:50  

UEFA EM 2024: Holland - Østrig, direkte
UEFA EM 2024: Holland - Østrig, direkte

20:00  

Store danskere - Gunnar "Nu" Hansen
Store danskere - Gunnar "Nu" Hansen Under mottoet "Aldrig færdig altid på vej" tryllebandt Gunnar "Nu" Hansen danskerne gennem fem årtier til Radio og TV. Familielivet stod i skyggen af journalistens evige jagt på den gode historie. Hans ukuelige optimisme og store hjerte banede vejen til de bonede gulve, men det var idrætten der stod hans hjerte nærmest. Som hele Danmarks sportsreporter, var hans engagement og talent uforligneligt. Tilrettelæggelse: Hanne Marie Vinkel og Jens Rasmussen. Sendt første gang 16.10.05

20:40  

Explainer - Historien bag triumfen i 1992
Explainer - Historien bag triumfen i 1992 Er du for ung til at huske sommeren i 1992 og den historiske EM-sejr? Eller vil du blot genbesøge den sommer? Så kommer vi dig til undsætning, for vi har gravet dybt i DR's arkiver. Vi har derfor samlet hele historien om vejen til den danske EM-triumf - KUN fortalt gennem tv- og radioklip fra ugerne op til sejren, hvor danskerne endte med at eksplodere i en rød-hvid glædesrus, da det daværende landshold mod al forventning vandt europamesterskabet. Og historien starter faktisk med, at Danmark slet ikke kvalificere sig til at spille med i EM det år.

20:50  

UEFA EM 2024: England - Slovenien, direkte
UEFA EM 2024: England - Slovenien, direkte England og Slovenien mødes i sidste indledende gruppekamp. Kommentatorer: Mads Thyrsted og Tommy Bechmann

20:50  

UEFA EM 2024: England - Slovenien, direkte
UEFA EM 2024: England - Slovenien, direkte

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Dan Danny McFælde fanger en silverback gorilla, bliver Emma nødt til at lære at styre sin vrede for at kunne hjælpe sit team med at redde den.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Under en af deres sædvanlige prank-krige, får Dracula og Edith ved et uheld byttet kroppe.

19:45  

Fluernes Herman
Fluernes Herman

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

UEFA EM 2024: Danmark - Serbien, direkte
UEFA EM 2024: Danmark - Serbien, direkte

21:45  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

21:55  

UEFA EM 2024: Danmark - Serbien, direkte
UEFA EM 2024: Danmark - Serbien, direkte

22:55  

UEFA EM 2024: Efter kampen Danmark-Serbien
UEFA EM 2024: Efter kampen Danmark-Serbien I EM-studiet i Aarhus er der analyse og reaktioner med Josefine Høgh efter dagens kampe i Tyskland.

23:25  

Bäckström II: Spilledåsen (1:6)
Bäckström II: Spilledåsen (1:6) Svensk krimiserie fra 2022. (Bäckström) Mesterdetektiven Bäckström er i fin form. Hans evne til at løse mordsager hurtigt og effektivt - og med toparrogance - skaber overskrifter i aviserne. Men da kendisadvokaten Tomas Eriksson, Bäckströms ærkerival, findes myrdet, bliver det svært at lade være med at blande følelser ind i efterforskningen.

DR2

21:50  

UEFA EM 2024: England - Slovenien, direkte
UEFA EM 2024: England - Slovenien, direkte

23:20  

Nul stjerner - Istanbul (3:6)
Nul stjerner - Istanbul (3:6) Jan og Morten drager til byen, som deler Europa og Asien for at se på skyggesiderne ved den masseturisme landet har oplevet. De indkvarterer sig i helvedes forgård i ét af byens farligste områder, hvor turister anbefales at holde sig væk fra. En vanvittig tur, der byder på raki i lange baner, skarpladte pistoler og forladte Disney-slotte. En forlænget weekend med alt, hvad der hører sig til i Tyrkiets største by!

23:50  

Nul stjerner - Frankrig (4:6)
Nul stjerner - Frankrig (4:6) Morten og Jan bliver i den grad forkælet, når de tager på et alternativt gourmeteventyr i det sydfranske. De franske delikatesser er i fokus, når de mærker snegleslim i ansigtet, smager de hellige druer på et vinkloster og sætter tænderne i ildelugtende franske oste - alt sammen i en noget udfordret gammel 2CV, der hoster sig vej gennem de franske bjerge.

TVR
DR1

00:05  

Bäckström II: Spilledåsen (2:6)
Bäckström II: Spilledåsen (2:6) Svensk krimiserie fra 2022. (Bäckström) Mordet på advokat Eriksson ligner en svær sag. Ikke mindst da Bäckström fjernes fra opgaven og hans kollega Ankan tager over. I stedet kaster Bäckström sig over en sag om friherren Von Comer, der er blevet mishandlet. Snart viser det sig, at de to sager er forbundne.

00:55  

Gift ved første blik UK VIII (11:36)
Gift ved første blik UK VIII (11:36) Britisk kærlighedseksperiment fra 2023. (Married at First Sight UK) Mens nogle af parrene trives, er det svært for andre. Hvem ønsker at blive og arbejde med deres ægteskab, og hvem vælger at kaste håndklædet i ringen?

01:40  

Hotel Portofino II (3:6)
Hotel Portofino II (3:6) Britisk dramaserie fra 2023. Cecil begynder at indse, at hans forretningsaftaler med Danioni og casinoejeren Luigi Farrino er ved at bringe ham ud på dybt vand. Lucian opdager, at Nish jages af politiet, og beder Constance om hjælp. Samtidig når Lucian og Constances forhold et afgørende punkt.

02:35  

Ricardo - verdens bedste træner: Triumf
Ricardo - verdens bedste træner: Triumf Danmark vinder spektakulært EM. Men ølsjatterne fra folkefesten på Rådhuspladsen er knap fordampet, før landstrænerens evner igen bringes i tvivl. Denne gang vælger Richard Møller Nielsen at slå hårdt igen, og det får langtrækkende konsekvenser.

03:05  

Antikkrejlerne XXIII (11:25)
Antikkrejlerne XXIII (11:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:50  

Auktionssommer (3:8)
Auktionssommer (3:8) Svensk dokumentar fra 2018. (Auktionssommar) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

DR2

00:20  

Møntkup for millioner (1:3)
Møntkup for millioner (1:3) Svensk dokumentarserie fra 2020. (Guldfeber) I det svenske Kongelige Møntkabinets boks findes der en gylden skat, en af de fineste i verden. Værdi 25 milliarder svenske kroner. Men så opdages det, at mange af de mest værdifulde mønter er forsvundet. Snart er museets øverste chef mistænkt. Forbrydelsen tager os med ind i en lille, lukket, eksklusiv verden blandt samlere og handlere. Hvad er der egentlig foregået?

01:20  

Mit liv som Val Kilmer
Mit liv som Val Kilmer Amerikansk dokumentar fra 2021. (Val) Top Gun, The Doors og Batman Forever. Skuespilleren Val Kilmer har været med i nogle af de største Hollywoodfilm i 80'erne og 90'erne. Han anskaffede sig tidligt et videokamera, og i over 40 år har han optaget tusindvis af timer om sit liv og sin karriere. Han startede på teaterskolen Julliard i New York tynget af sorg over tabet af sin 15-årige lillebror. Han syntes, at manuskriptet til Top Gun var fjollet. Og i 2015 fik han konstateret strubekræft.

03:05  

Dansk skyskraber i New York - Indefra
Dansk skyskraber i New York - Indefra Dansk dokumentar fra 2016 I tredie del af dokumentaren om BIG's, New York eventyr, høre man Bjarke Ingels fortælle om de mange forskellige kompetencer der arbejder i 'kulissen' bag arkitekterne. Man møder de folk der får ideerne/skitserne til, at blive til fysisk arkitektur. Man høre om de udfordringer der er ved at skabe et stort 'Gesamtkunstverk', som Bjarke kalder et sådant byggeri. Landskabsarkitekterne fortæller om det at skabe en have i midten af en skyskraber. Vi ser at byggeriet begynder at tage form og høre naboernes umiddelbare reaktion på at kunne bo et sted med en indre gårdhave. Sendt først gang 15.03.2016

03:35  

Fanget i Hitlers spil - danske sportsstjerners dilemma (1:4)
Fanget i Hitlers spil - danske sportsstjerners dilemma (1:4) Abraham Kurland var Danmarks bedste bryder og udtaget til OL 1936 i det nazistiske Tyskland. Men hvem besluttede, at han ikke måtte deltage? Adam Holm går på opdagelse i en skamplet på dansk idrætshistorie, og forsøger at opklare hvad der skete, da en række af Danmarks største sportsfolk havnede i et ideologisk magtspil: Fanget mellem medaljedrømme og politisk udnyttelse.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, MUNKEBO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0621114057