Munkebo
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 28. august 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 28. august 2023

DR1

05:00  

Dyrehospitalet (5:8)
Dyrehospitalet (5:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Tea kan hverken gå eller stå på sine ben mere, hesten Pyret er alvorligt skadet, det handler nu om liv eller død, og den vilde leopardhun Dizzy har beskadiget øjet så meget, at hun måske er blevet blind - og så kan det blive umuligt at slippe hende ud i det fri igen.

05:55  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:55  

Naturtid (19:20)
Naturtid (19:20) Vinterparker. Parker er også interessante om vinteren. Landskabsarkitekt Henning Looft viser rundt i historisk interessante parker tæt på Århus. Vi ser Mindeparken som rummer monument fra første verdenskrig. Marselisborg Slotspark hvor havearkitekturen spiller en stor rolle og endelig Forsthaven hvor man møder spændende træer fra hele verden. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 12.12.09

05:55  

Naturtid (18:20)
Naturtid (18:20) Juledekorationer Naturvejleder Henrik Hansen viser blomsterbinder Karsten Pindstrup, hvor i skoven man finder fyrrenåle, grene, mos og kogler til juledekorationer. Mens naturvejlederen viser os istidens sprækker i Marselisskoven, laver blomsterbinderen en lysdekoration med sølvbelagte fyrrenåle og et anderledes juletræ lavet af hyldegrene. Tilrettelæggelse Pia Kjeldsen Sendt første gang 05.12.09

06:56  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet Fuglene synger om fuldkorn. Dansk råd for genoplivning. Demens om det nationale demenssymbol.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN På trods af utallige politiske løfter om at skaffe flere sygeplejersker, er der nærmest ikke kommet flere til i regionerne siden 2019. Det viser nye tal fra Kommunernes og Regionernes Løndatakontor.

07:15  

Historien om Premier League II (4:4) Thaksin Shinawatra i Manchester
Historien om Premier League II (4:4) Thaksin Shinawatra i Manchester Britisk sportsserie fra 2023. (Fever Pitch! The Rise of the Premier League) Emirates Stadium, London, maj 2007. Kampen mellem Arsenal og Chelsea ender uafgjort, og Manchester United genvinder Premier League-mesterskabet. Chelseas ejer Roman Abramovich er utilfreds med andenpladsen. Han fyrer José Mourinho som træner og ansætter i stedet Avram Grant. Samme år blander endnu en milliardær sig i engelsk fodbold - den tidligere thailandske premierminister Thaksin Shinawatra.

08:00  

Dyreunger på egne ben (4:5)
Dyreunger på egne ben (4:5) Tysk naturserie fra 2020. (Born to Be Wild) I Indien møder vi den lille løvehaleabe Ravi. Han er del af en meget sjælden makak-art med mindre end 4000 individer tilbage. Hans flok har udviklet nogle fascinerende overlevelsesevner, men at lære dem, kræver en masse øvelse.

08:55  

VISION: Brian Holm - Smerte. Disciplin. Vilje.
VISION: Brian Holm - Smerte. Disciplin. Vilje. "Hvis du hele tiden mærker efter - bliver du ikke til en skid... ". Brian Holms vej til succes er brolagt med umenneskelig smerte, disciplin og benhårdt arbejdet. Han giver et unikt indblik ind i den mentalitet, det kræver at dyrke sport på absolut topplan - og hans formel på, hvordan du får succes i dit liv.

DR2

05:20  

Thelma
Thelma Norsk spillefilm fra 2017. En ung norsk kvinde flytter til Oslo og forelsker sig i sin smukke kvindelige klassekammerat. Næsten samtidig begynder hun at lægge mærke til sin gryende forbindelse til og uforklarlige oplevelser med overnaturlige fænomener. Instruktion: Joachim Trier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - er forsvundet væk
Hunden Ib - er forsvundet væk

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (4)
Rosa fra Rouladegade III (4) Eva har en moster, der hedder Bente og arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets hjerteafdeling. Moster Bente er sød, og hun skal have en kage, og så er Rosa den helt rigtige til at hjælpe. Eva har været med sin moster på arbejde et par gange og ved ret meget om, hvordan tingene fungerer, når patienterne skal undersøges. Så hun og Rosa sniger sig ind på hjerteafdelingen og får undersøgt Rosas hjerte, samtidig med at de udspionerer Bente.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (29)
Sarah og And (29)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Maveforgiftning (10)
Bamselægen - Maveforgiftning (10) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Theo og hans tiger-bamse Tesla. Theo er bekymret, fordi Tesla har så frygteligt ondt i maven. Så er det godt, at Bamselægen Sandra som altid er på pletten.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre børn opdager, at en sur mand bryder ind og overtager byens store slot. Og han har stjålet alle cykelhjelmene fra børnene i byen. Hvad mon den sure mand skal bruge dem til? Børnene kalder på Motor Mille, og sammen lægger de en plan for at få cykelhjelmene tilbage.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (46)
Hey Duggee (46)

07:35  

Onkel Rejes fede sommerferie (7)
Onkel Rejes fede sommerferie (7) Onkel Reje er blevet bortført af en UFO og holdes til fange af selveste UFO-kongen Uffe O, der vil bruge ham som fødemaskine. Men Onkel Reje har andre planer og tager sagen i egen hånd. Nede på jorden er Onkel Rejes naboer Didrik og Skidrik helt oppe at køre over et Onkel Reje er væk, for nu kan de endelig blive formand for Foreningen af Danske Børnehadere. Brille og Krølle savner dog Onkel Reje, men så er det heldigt for Brille, at han har en magisk sten.

07:50  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (46)
Vidundervovsen Vaffel (46)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (10)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (10) Ude i skoven kæmper Nikoline for at komme ud af Staffans fælde. Tilbage i fængslet slår Joses overilede plan fejl, så hun fanges i cellen sammen med Kristian. Hvordan skal det nu lykkes dem at redde Grundloven?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Dyrehospitalet (1:8)
Dyrehospitalet (1:8) Svensk dokumentarserie. Programværterne Sofia Rågenklint og Anders Johansson skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika - og i dag får de begge nok at se til. Hesten Sally har fået et mindre sår, men det kan få meget store konsekvenser, hvis det ikke bliver behandlet. I Argentina arbejdes der ihærdigt på, at de vilde myreslugere kommer tilbage i naturen. Og så ser mankeulvens hvalpe ud til at klare sig på trods af, at deres mor er død.

09:15  

Dyrehospitalet (8:8)
Dyrehospitalet (8:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Dahlia har været ude for en faldulykke, og nu er hendes ryg muligvis brækket. Og så skal et af verdens allermest giftige dyr undersøges, men hvordan kan man håndtere det, uden at det bliver for farligt?

09:15  

Dyrehospitalet (7:8)
Dyrehospitalet (7:8) Svensk dokumentarserie. En nyfødt hundehvalp er alvorligt syg og behøver akut hjælp. En væddeløbshest kan ikke trække vejret ordentligt, men måske kan det afhjælpes med en avanceret operation - og så kan en delfin også have tandpine og have brug for at komme til tandlægen.

09:15  

Dyrehospitalet (6:8)
Dyrehospitalet (6:8) Svensk dokumentarserie. Undertiden kan en slange synes, at det er mere spændende at undersøge dyrlægen end omvendt! En fugleunge sidder fast inde i sin skal, og den må have en hjælpende hånd til at komme ud - og så kan selv en lille tiger behøve stor hjælp.

10:15  

Dage i haven (6:9)
Dage i haven (6:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Midsommer er i anmarch, og på Torstens gård arbejder man febrilsk på at få haven klar til familien, som skal holde ferie i den. Malin Persson laver et menneskeligt solur, mens John Taylor viser, hvordan man planter en hæk. Pernilla Månsson Colt går all-in på en lidt misforstået blomst, som fortjener et opsving, mens Tareq Taylor tager greb i midsommerbuffeen.

10:15  

Dage i haven (4:9)
Dage i haven (4:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) En børnefamilie skal holde ferie i haven til sommer, så Malin Persson går i gang med at bygge en munter træhytte, som børnene kan lege i. John Taylor viser, hvordan man anlægger en britisk "knot garden", og Pernilla Månsson Colt laver en buket af en blomst, som man sjældent tænker på at anvende. Tareq Taylor laver sin egen plantenæring for at sikre sig sejren i den store dahlia-konkurrence.

10:15  

Dage i haven (5:9)
Dage i haven (5:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Det er blevet tid til at udvælge den familie, som skal holde ferie i haven. Pernilla Månsson Colt og John Taylor laver en liste over alt, som skal klares, inden gæsterne lander. Tareq Taylor rister sin egen kaffe, mens Malin Persson skaber både funktionelle og pæne ly til bærbuskene. Men hvem er det egentlig, der har bestilt den store høj med jord?

10:15  

Dage i haven (3:9)
Dage i haven (3:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Tareq Taylors nye projekt omfatter både varme og kulde. Malin Persson viser, hvordan man laver smukke plantestøtter, og John Taylor viser, hvordan man dyrker planterækker. Den store dahliakonkurrence går i gang, og Pernilla Månsson Colt får en ide til, hvordan holdet kan teste, om haven er god at holde ferie i.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (3:25)
Antikkrejlerne XXIV (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (1:25)
Antikkrejlerne XXIV (1:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (2:25)
Antikkrejlerne XXIV (2:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:06  

Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen
Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen En halsbåndmus er på nattejagt efter noget at spise. Den finder et lækkert agern og begynder at gnaske. Men en stor hornugle hører det, så musen må flygte fra uglen, for ikke selv at blive spist.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse
Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse En stor skarnbasse er på vej direkte mod en myretue. Myrerne alarmerer hinanden og går til angreb. For en skarnbasse kan nemlig blive til lækker myremad, hvis myrerne altså kan vinde over det store insekt.

09:15  

Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4)
Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4) Mathias på 8 år har opdaget noget mærkeligt; en skraldespand fuld af bidemærker, lige der hvor han plejer at spille fodbold. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Skanderborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af skraldet.

09:25  

MikroMakkerne - Ådseljagt
MikroMakkerne - Ådseljagt MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag går Selma og Milton på ådseljagt. Et ådsel er et dødt dyr, som mange små dyr lægger æg i og spiser af. Sammen med NaturMikkel besøger de et rådnebur, som lugter fælt men er spændende at se.

09:38  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Hemmelige dyr: Sandpølserne
Hemmelige dyr: Sandpølserne Asmus på 7 år har fundet noget underligt på stranden. Det ligner små hundelorte, men det er lavet af sand. Derfor har han bedt Isabel komme til Ølgod for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der laver sandpølser.

10:25  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at hajen aldrig står stille? Se med når Kristian og Katrine dykker med hajer, og se om det lykkes sportshajen Spooky at få jagthajen Lonnie i form til at fange fisk.

10:55  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

11:20  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være håndboldspiller. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børne-restaurant "4". Det er en indianerrestaurant, hvor de serverer hjemmelavede snobrød. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:45  

Vilde venner III (3)
Vilde venner III (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Vilhelm og Leyla, der har vagten i klubhuset. De skal bygge en flot legeplads til nogle fasankyllinger, tage sig af to små gravællinger, som har mistet deres mor og hjælpe et pindsvin, som er kommet rigtig galt afsted.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2019 (7:8)
Bonderøven 2019 (7:8) Der kommer et nyt familiemedlem til Kastaniegården: Labradorhvalpen Kajsa. Det er usædvanligt tørt, og fårene mangler græs, men heldigvis finder de vej til skræpperne bag stalden. Og så får Frank endelig lavet årer til sin finske stammebåd.

12:15  

Bonderøven 2019 (6:8)
Bonderøven 2019 (6:8) Forår og masser af sol får det hele til at krible på Kastaniegården. Kartoflerne skal hyppes, roerne skal hakkes, og der skal luges mellem quinoaplanterne. Og så mener Frank, at han og Theresa endelig er blevet gamle nok til at få et blomsterbed.

12:55  

Nak & Æd - en bæver i Norge (4:8)
Nak & Æd - en bæver i Norge (4:8) Sæson 3 (2012). Det er april, og bladene er begyndt at springe ud. Jørgen og Nikolaj fortsætter deres tur rundt i norden, og denne gang er de taget til Norge. Her skal de prøve at skyde en bæver, som er fredet herhjemme, men i visse egne af Norge betragtes som et skadedyr. Men bæveren er ekstremt sky og bliver skræmt af både lyde og lugte. Så spørgsmålet er, om de to venner kan være tilpas stille til at få et glimt af den. Sendt første gang 19.11.12

13:00  

Nak & Æd - en rype i Norge (6:8)
Nak & Æd - en rype i Norge (6:8) Sæson 3 (2012). Det er blevet september, og efterårets jagtsæson er startet. Også i Norge hvor rypejagten er gået ind. Jørgen og Nikolaj er derfor taget til Grautheller i det sydlige Norge, for at prøve at få ram på en. Men det er svært at få øje på fuglene i de store fjelde, så heldigvis får de hjælp af en af landets bedste rypehunde - og dens ejer. Sendt første gang 03.12.12

13:00  

Nak & Æd - en helleflynder i Norge (5:8)
Nak & Æd - en helleflynder i Norge (5:8) Sæson 3 (2012). Det er maj, og sommeren står for døren. Men på den norske øgruppe Lofoten, som ligger nord for polarcirklen, er vejret stadig råt og omskifteligt. Jørgen og Nikolaj er taget hele den lange vej for at få lov at fiske i nogle af verdens fineste farvande. Og målet er den enorme helleflynder, som kan blive så stor som en bordplade. Men der er selvfølgelig også et alternativ, hvis der ikke kommer noget på krogen. Denne gang er det mink. Sendt første gang 26.11.12

13:35  

I hus til halsen VIII (7:8)
I hus til halsen VIII (7:8) Trods en stor ugeneret grund i første række holder køberne sig væk. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester drager til Odsherred. Her tvinger sclerose og en kuldsejlet økonomi den pensionerede præst Søren (56) til at sælge sin bolig. Med venner og families hjælp forvandles huset til en sand perle i boligannoncerne.

14:35  

Kender Du Typen? - Med østers og plastik-ur
Kender Du Typen? - Med østers og plastik-ur Hvem er det, der går med plastik-ur og har en ti år gammel velourjakke i skabet, der aldrig har været brugt? Som ser op til Kim Kardashian og som har sine egne østerstallerkener? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Mouritzen regne ud, når Kender Du Typen? besøger en lejlighed tæt på søerne i København. Vært: Tobias Hansen.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:05  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

12:25  

Ramajetterne II (9)
Ramajetterne II (9) Så er der igen ballade i Ramasjang Lufthavn. Alle drengene glemmer helt at arbejde, da smukke Rosa vender hjem fra Australien og tryllebinder dem med gode historier, kage og feriebilleder. Sus må helt alene sørge for, at alt ikke ender i kaos.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en kvartfinale i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de flyvende Fodboldnørder køre imod Landsbystosserne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal køre ræs ned ad Striben, finde vej på specialbanen i labyrinten ved Egeskov Slot og - ikke mindst - ræse tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til semifinalerne?

12:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

12:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

12:55  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

13:15  

Op og Hop II (7)
Op og Hop II (7) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skæg metal gymnastik.

13:30  

Sofus III (5)
Sofus III (5) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Hannah, der elsker at lave mad. Sammen med sin veninde Aya skal hun lave pizza-ria til sin store familie.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Skurken Cleopatra har bygget en mekanisk bille, så hun kan udspionere og fange Sprinter, men billen havner hos Basker, der døber billen Teo - og er Teo nu også så farlig, når det kommer til stykket?

13:50  

Oda Omvendt II (4)
Oda Omvendt II (4) Balder har lavet sin egen zapper, så han kan sætte fart i børnene. I børnehaven går Anissa på line og leger cirkus, men Balder vil ikke have det - det står ikke i dagsprogrammet! Anissas mor er for langsom, og derfor hurtig-zapper Balder hende. Nu ryger tempoet i vejret, så hun kan nå det hele på den halve tid. Anissa vil gerne bare lege cirkus og med Oda Omvendts hjælp, får Anissas mor et skud børnetidsmagi, så de sammen kan lege cirkus i ro og mag. Men Oda bliver sur på Balder, over at han har rodet i hendes ting og bygget sin egen hurtig-zapper.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) Inspireret af planeten Jorden arrangerer Basker et stort bytte-loppemarked i Bakkeby. Det er en stor succes - lige indtil Cleopatra dukker op og bytter sig til en maskine, som hun vil bruge til at fange Sprinter ...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Leo vil så gerne have et kæledyr, så i mangel af bedre giver Sprinter hende Pesto; en lille kugle, som han har trillet ud af sin egen pels. Desværre dukker DiktaThor op og vil have fingre i Pesto også, og desværre viser det sig at være sværere end som så at have kæledyr.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Selv en superhelt kan komme til skade, erfarer Sprinter, da han brækker sit ene ben. Nu hvor han skal holde sig i ro, øjner skurken DiktaThor straks muligheden for at overtage magten - han har bare glemt at tage højde for Sprinters superheltemakker Leo ...

14:05  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:20  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Åh nej! Den sure mand har en opskrift på 'Kæledyr i karry', og nu har han stjålet en flok søde hundehvalpe, som han sætter i bur. Motor Mille og Børnebanden må være ekstra modige for at redde hundehvalpene, inden de ryger i gryden.

14:35  

Kika og Bob (18)
Kika og Bob (18) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:05  

Boost dit budget - Drømmen om tidlig pension
Boost dit budget - Drømmen om tidlig pension Anette, som bor i et byhus i Kalundborg, har efter hendes to børn er flyttet hjemmefra, fået et stort ønske om at gå tidligt på pension. Det er en dyr drøm at stoppe på arbejdsmarkedet før tid, så Anette på 48 år skal lægge mange penge til side hver måned, hvis hun skal nå i mål med sin drøm. Sammen med to økonomiske eksperter vil vært Sofie Østergaard hjælpe Anette med at finde penge i budgettet, så drømmen om at gå på pension allerede som 60-årig kan gå i opfyldelse.

15:35  

Kommissær George Gently (22)
Kommissær George Gently (22) Engelsk krimiserie fra 2015. (Inspector George Gently) En mand findes død for foden af en bro. Manden sad i gæld til op over begge ører. Men hvem slog ham ihjel? Og hvorfor? Kommissær Gently og kriminaloverbetjent Bacchus går på jagt efter svarene. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Rachel Coles: Lisa McGrillis. Instruktion: Tim Whitby.

17:05  

Jordemoderen IV (4:10)
Jordemoderen IV (4:10) Engelsk dramaserie fra 2014. (Call the Midwife) Londons East End, 1959. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

17:25  

Kunstens skjulte kræfter (3:4)
Kunstens skjulte kræfter (3:4) Dette afsnit dykker vi dybere ned i en fælles erfaring: at musik kan bruges til at bearbejde følelser, når vi mennesker er i sorg eller krise. Således besøger vi musikterapeuter som bearbejder traumer hos flygtninge med post traumatisk stress og undersøger hvordan denne evne til at trøste og give håb måske er en generel egenskab ved kunsten, som muligvis ikke udnyttes til fulde.

17:55  

Besat af udstoppede dyr
Besat af udstoppede dyr En udstoppet struds står midt i stuen hos arkitekt Claus Bonderup. Han er begejstret for udstoppede dyr, og fylder sine stuer med dem. Vært Trine Ross besøger det spektakulære hjem, der ligger i en smuk have i Hune, og tager med Claus Bonderup på bjørnejagt i Paris. Besøget hos Claus Bonderup er et program i serien "Besat af", hvor Trine Ross besøger passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Charlotte Rafn Sendt første gang 04.11.14

TVR

15:00  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:05  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Det Vilde Vesten
Karlas Fantalastiske Klasse - Det Vilde Vesten Karla er sherif, så hun bestemmer. Indtil de andre bliver så trætte af hende, at de finder på deres egen leg, hvor sheriffen ikke må være med.

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

16:55  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

17:15  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Det er hyggeligt at grille - men man skal huske at slukke den, når man er færdig. Elisha og hendes bamse Pudder har leget i gården, og Pudder er kommet til at røre ved en efterladt grill, som ikke var slukket. Bamselægen Sandra og Portør Ole kommer, så hurtig de kan, for at hjælpe Pudder med brandsåret. Heldigvis kan Pudders pote blive fin igen. Portør Ole kan ikke holde sig fra de lækre pølser, som ligger på grillen og byder til sidst alle på hotdogs i gården!

17:25  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvordan virker briller? Hvordan kommer strømmen fra vindmøllen hjem til dit hus? Og hvordan undgår flyene at støde sammen oppe i luften? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:35  

Stop!
Stop! Skolen er lukket og Maja skal være hjemme hos farmor hele dagen. Maja bryder sig ikke om at være hos farmor, for man må ikke røre ved noget, og der er ikke noget legetøj Eller er der?

17:45  

Stop!
Stop! Far og mor kommer hjem med en splinterny reol, som skal samles. Maja bliver inspireret og vil også bygge noget, og papkasserne fra reolen ser ud til at være perfekt byggemateriale!

17:55  

F for Får IV (19)
F for Får IV (19)

DR1

18:00  

Antikduellen (5:12)
Antikduellen (5:12) Antikduellanterne Bettina Pedersen og Simon Krogsgaard handler i Maribo. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Bettina Pedersen, der driver butikken SeChloe i Odense og marskandiser Simon Krogsgaard, der opkøber antikviteter og andet, som han sælger videre på auktioner. Og i dag jagter de skatte i Maribo.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Spise med Price: Tror altså ikke vi når at lave mad i dag
Spise med Price: Tror altså ikke vi når at lave mad i dag Jo hurtigere, jo bedre! Sådan er det nogle gange i ethvert køkken. James og Adam har hver deres bud på geniale retter, der kan laves på under 10 minutter.

20:30  

Jagten på Elefantordenen (3:4)
Jagten på Elefantordenen (3:4) Dansk reportageserie fra 2022. De to eventyrere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff er trukket i det fine tøj, når de rejser ud i verden for at lede efter forsvundne danske Elefantordener. Vil det lykkes for Jan og Morten at bringe nogle af de kostbare Elefantordener hjem til Danmark? I Etiopien leder de efter den Elefantorden som nu afdøde kejser Haile Selassie modtog af kong Frederik 9. under statsbesøg i Danmark. Da den gamle kejser blev styrtet under den etiopiske revolution, forsvandt også hans Elefantordenen, som aldrig er leveret tilbage til Kongehuset. Nu føret sporet Jan og Morten ud til rasta-folk, der dyrker Haile Selassie som en gud. Mon de ved, hvor kejserens Elefantorden måske er gemt?

DR2

18:25  

Weekendtur til Rom
Weekendtur til Rom Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Cæsar, Colosseum og caffé granita. Tag med Gregg Wallace til Rom. Byen, der har en enestående historie og noget af den bedste mad i verden. I løbet af tre dage drager han på Vespa ud i byens gader, spiser fantastiske lokale retter som stegte artiskokker og florlette gnocchi, besøger de berømte seværdigheder som Trevi-fontænen og Pantheon - og får chancen for at træne som gladiator.

19:15  

Verdens smukkeste togrejser - Nordskotland
Verdens smukkeste togrejser - Nordskotland Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Inverness til Wick. Oplev den storslåede natur på ScotRails berømte Far North Line. Turen går fra det skotske højlands hovedby Inverness langs den dramatiske kystlinje og ind i landet. Undervejs udforsker vi nationalparken Alladale, Highland Tweed House og en af Skotlands bedste laksefloder. Turen går bl.a. forbi Dunrobin-slottet, gennem Flow Country til endestationen Wick, som engang var en vikingeboplads.

20:00  

Filmperler: Portræt af en kvinde i flammer
Filmperler: Portræt af en kvinde i flammer Prisbelønnet fransk drama fra 2019. (Portrait de la jeune fille en feu) Bretagne, 1760. Kunstneren Marianne skal male et portræt af den unge Héloïse. Maleriet skal sendes til Milano til Héloïses kommende brudgom. Men hun vil ikke giftes, og Marianne må male hende i smug om natten, efter de har gået ture om dagen. Langsomt udvikler forholdet sig i en uventet retning, der ændrer alt for de to kvinder. Medvirkende: Noémie Merlant, Adède Haenel, Luàna Bajrami, m.fl. Instruktion: Céline Sciamma.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Petronix-redderne tager af sted for at redde et dovendyr, som er blevet fanget af McFælde. Men problemet er, at Tim, som normalt er helt rolig, har travlt. Han har glemt sit hjemmearbejde og er bange for, at han ikke har tid nok til at hente det inden timen begynder. Han lærer, at hvis han går for hurtigt frem, så spilder han bare dyrebar tid og vil måske endda bringe opgaven i fare.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (25)
Svampebob Firkant VIII (25) Det gode Krabbe-navn + Flyt den eller mist den

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:15  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn På vej hjem fra Østrig bliver Arthurs monsterjægerflyver invaderet af tre destruktive Gremlins. Og det findes der kun én løsning på.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Agent Samsam - Den perfekte agent (2:4)
Agent Samsam - Den perfekte agent (2:4) Han er den perfekte agent, der kan informere om danske syrienskrigere. Han har syrisk baggrund, er kriminel og har deltaget i oprøret mod den syriske præsident Bashar al-Assad. Så den danske statsborger Ahmed Samsam hyres, får agenttræning og materiel med sporingsudstyr før han igen drager ned til den blodige borgerkrig. Men netop disse rejser - og de penge han modtager undervejs - er senere hen med til at få ham dømt til otte års fængsel.

22:10  

Happy Valley III (5:6)
Happy Valley III (5:6) Britisk krimiserie fra 2023. Catherine må gøre sit bedste for at beskytte sin familie. Samtidig begynder en ny mordefterforskning.

23:05  

Happy Valley III (6:6)
Happy Valley III (6:6) Britisk krimiserie fra 2023. Det er Catherines sidste dag på jobbet. Samtidig er Tommy Lee Royce stadig på fri fod, og snart opsøger han Catherine.

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:45  

Topnazistens tilståelse (1:3)
Topnazistens tilståelse (1:3) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (The Devil's Confession: The Lost Eichmann Tapes) Adolf Eichmann var arkitekten bag det nazistiske Endlösung-program. Efter 2. verdenskrig flygter han til Argentina. Her optager nazijournalisten Willem Sassen en række interview med ham, hvor han praler om sin rolle i Holocaust. Men da Eichmann bliver stillet for retten i 1960'erne i Israel, nægter han alt. Den israelske statsanklager Gideon Hausner går på jagt efter båndoptagelserne, så han kan bevise topnazistens grusomme forbrydelser.

23:40  

Kidnappet af min far
Kidnappet af min far Britisk dokumentar fra 2020. (Kidnapped by My Father) En mors værste mareridt. I 1986 bortførte Jackie Salehs mand deres tre døtre fra Wales og tog dem til Yemen. Safia, Nadia og Rahannah var blot to, fire og fem år gamle. Tre årtier senere vender Safia endeligt hjem. Jackie rejser til Heathrow for at møde sin datter, der ikke taler engelsk. Safia ankommer med sin mand og deres fire børn, og de har alle lidt under Yemens borgerkrig. Kan mor og datter indhente det tabte og genopbygge deres forhold?

TVR
DR1

00:15  

Next Level Chef II (1:15) Velkommen til et nyt niveau
Next Level Chef II (1:15) Velkommen til et nyt niveau Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Køkken i tre etager. Atten talentfulde amatørkokke, professionelle kokke og SoMe-kokke. Tre berømte mesterkokke: Gordon Ramsay, Nyesha Arrington og Richard Blais. Hvert hold kæmper om at få fingre i de bedste ingredienser og trylle magiske retter frem på 45 minutter. Hvem kan skille sig ud fra starten?

01:00  

Kommissær George Gently (21)
Kommissær George Gently (21) Engelsk krimiserie fra 2015. (Inspector George Gently) En kvindelig læge findes død. Det ligner selvmord, men kommissær Gently finder dødsfaldet mistænkeligt. Hans efterforskning fører ham og hans kolleger til en nedlagt fabrik og et lille landsbysamfund, der har betalt en høj pris for fabrikejernes griskhed og kynisme. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Rachel Coles: Lisa McGrillis. Instruktion: Roger Goldby.

02:30  

Antikkrejlerne XXIII (24:25)
Antikkrejlerne XXIII (24:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

02:35  

Antikkrejlerne XXIII (25:25)
Antikkrejlerne XXIII (25:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:15  

Dage i haven (2:9)
Dage i haven (2:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Pernilla Månsson Colt får det, hun altid har drømt om - sin egen snitblomstavl. John Taylor bygger en større kompost, og Tareq Taylor laver dejlig vietnamesisk mad. Og så besluttes det, hvad den årlige konkurrence skal være.

DR2

00:40  

Loading - historien om Danmarks spilpionerer (4:4)
Loading - historien om Danmarks spilpionerer (4:4) Verdens mest downloadede spil nogensinde, Subway Surfers, bliver født af vennerne Bodie og Sylvesters fælles kærlighed til at tegne og høre hip-hop. Få også historien om spillet Forced, der bliver skabt i hemmelighed i et besat klasselokale, og det banebrydende sort/hvid-eventyr Limbo. 2010'erne er indie-spillenes guldalder.

01:10  

Kampen for kvinders valgret i USA (1:4)
Kampen for kvinders valgret i USA (1:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Vote) I 1920 fik de amerikanske kvinder valgret. En ret, som millioner af kvinder i mere end syv årtier måtte kæmpe for at skaffe sig. Gennem fire afsnit fortælles den dramatiske historie om deres kamp for lighed - en kamp, der delte nationen.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, MUNKEBO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0828092709