Munkebo
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 11. december 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 11. december 2023

DR1

05:35  

Jordemoderen XI (4:8)
Jordemoderen XI (4:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Sommeren 1967. England rammes af en hedebølge. Søster Hilda og dr. Turner hjælper en ung mand med lungeproblemer, mens Trixie forsøger at hjælpe en kvinde, der er blevet mor for første gang. Cyril er stadig på jagt efter et nyt job, men Lucille modtager en uventet nyhed, som hun må overbringe til ham.

06:30  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (1:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (1:6) Bente Getz overtog et lille husmandssted i Samnanger i Norge. Jorden havde længe ligget brak, men nu skulle der ske noget. Efter at have anskaffet sig får, begyndte Bente Getz at fremstille ost, fik sit eget bageri, hun solgte ukrudt til fine restauranter i Bergen - og i dag har omsætningen i hendes virksomhed rundet millionen. Nordvision fra Norge.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Den romantiske Leine-flod
Den romantiske Leine-flod Tysk dokumentar fra 2021. (Romantic River - The Beautiful Leine Valley) Leine-floden i Tyskland er fuld af overraskelser. Langs den ligger både eventyrslottet Marienburg og Hannovers smukke slotshaver. Den løber gennem et mangfoldigt landskab med masser af dyre- og plantearter, der bliver mere og mere sjældne. Tag med, og oplev den eksotiske isfugl, tårnfalke på udkig efter bytte, vildsvin, der udforsker skovene og ildsalamandre, der yngler.

08:05  

Jul med Price og Blomsterberg (1:4)
Jul med Price og Blomsterberg (1:4) Konditor Mette Blomsterberg og madelsker James Price indtager igen historiske Erik af Pommerns Kammer på Kronborg Slot med gryder, potter, pander - og udsigt til jul. I dag inviterer James Frankrig indenfor, når han laver Escalope fra Normandiet, med æbler og fondantkartofler - og sovs naturligvis - intet mad uden sovs. Eneste lille problem for James er, at retten er meget, meget brun og farveløs. Han synes selv, han har en idé til at give den mere farve - men er nervøs for om Mette er med på idéen... Mette inviterer blodgrapefrugter ned i små hjemmelavede kanelkræmmerhuse med flødeskum. Grapefrugterne forvandles til klar marmelade med masser af vanilje, inden James nænsomt putter dem ned i kræmmerhusene. www.dr.dk/priceogblomsterberg

08:30  

Inspector Morse: Skråsikre domme
Inspector Morse: Skråsikre domme Engelsk krimi fra 1992. (Inspector Morse: Absolute Conviction) Forretningsmændene Cryer, Bailey og Thornton har tjent millioner på at sælge luksuslejligheder, der aldrig blev opført. Nu sidder den lidt for talentfulde trio bag tremmer - dømt for bedrageri. Da Cryer findes dræbt i sin celle, sendes Morse og Lewis ud på en morderjagt, der også bliver en jagt på svindlertrioens forsvundne millioner. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Bailey: Sean Bean. Bennett: Jim Broadbent. Manuskript: John Brown efter Colin Dexters romaner. Instruktion: Antonia Bird.

DR2

05:10  

Rejseguide til et raceopdelt Amerika (2:2)
Rejseguide til et raceopdelt Amerika (2:2) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Driving While Black) I 1929 kunne næsten enhver amerikaner køre en tur i deres bil. Afroamerikanere ville rejse ligesom hvide amerikanere. De ville se landet og besøge museer og nationalparker med deres børn. Men for sorte gav bilture ikke kun en følelse af frihed - de var også ekstremt farlige. Her dykker vi ned i de utallige historier om sorte, der stoppes for at være "sorte bag rattet".

06:10  

George Harrison - Living in The Material World (1:2)
George Harrison - Living in The Material World (1:2) Amerikansk musikdokumentar fra 2011. Den legendariske hollywoodinstruktør og musikelsker Martin Scorsese inviterer på en medrivende tidsrejse med en af musikhistoriens mest succes- og talentfulde sanger/sangskriver. Gennem George Harrisons øjne oplever vi tilblivelsen af The Beatles, de kunstneriske uenigheder i gruppen og de spirituelle rejser, bl.a. ved hjælp af aldrig før set arkivmateriale og interview med The Fab Four selv, samt et væld af nulevende og afdøde venner og kunstnere som Eric Claptoon, Eric Idle, Terry Gilliam, Yoko Ono, Phil Spector, Tom Petty og mange flere. En episk og gribende fortælling om et kunstnerisk liv, levet fuldt ud - og fortalt til tonerne af noget af verdens mest suveræne musik.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (7)
Ramasjang Mysteriet III (7) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:32  

Hunden Ib - får en speciel gave
Hunden Ib - får en speciel gave

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - SOVE UDE
Luk op Luk i - SOVE UDE Sofie og Katrine skal overnatte hos Mille, men Katrine er bange for at sove ude. Sofie er umiddelbart ovenpå, men det viser sig, at hun faktisk også er utryg. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at skulle sove ude hos en ven.

06:20  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille og uniformerne - Livredder (4)
Motor Mille og uniformerne - Livredder (4) Motor Mille fortæller om dengang hun fik lov til at komme med en livredder på arbejde, og hendes evner til at reagere hurtigt blev sat på prøve. Motor Mille får lov til at se hvordan en livredder hver dag hjælper andre mennesker på stranden, og holder øje med at ingen er i fare. Hun bliver trænet i at hjælpe til, hvis nogen skulle være ved at drukne, og det viser sig, at hun er ret god til det.

06:45  

Sarah og And (15)
Sarah og And (15)

06:55  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (11:24)
Ramajetternes Jul (11:24) Øvst og Finn Falk finder et vigtigt spor i K. Rampus lejlighed i Italien. Sammen med Sus skynder de sig hjem til Selma i lufthavnen, hvor Flummer endnu en gang får fangst i sin drillenissefælde.

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (12)
Hey Duggee (12)

07:35  

Simon
Simon

07:45  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (26)
Vidundervovsen Vaffel (26)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (5)
Det store Ramasjang Mysterie (5) Hanne og Ronni snyder vagten og skaffer sig adgang til Ramasjang Sendestation. Ude i skoven vågner My og Frede forvirrede i et telt til duften af pandekager. Hvordan er de endt der? Og hvem har bagt pandekager til dem?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (187)
Antikkrejlerne med kendisser (187) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (186)
Antikkrejlerne med kendisser (186) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (24:25)
Antikkrejlerne XXVI (24:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (23:25)
Antikkrejlerne XXVI (23:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem bruger bilerne som nøddeknækker? Inde i byen ligger der nødder på vejen, som knaser når bilerne kører henover dem. Det er et meget klogt dyr, som har smidt nødderne på vejen, så nøddeskallerne bliver knækket af bilerne. Men kan du gætte hvilket dyr, der er så klogt, at det bruger bilerne som nøddeknækker?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv?
Vilde vidunderlige dyr: Egernet snyder en nøddetyv? Et egern gemmer et forråd af nødder i jorden. Men et andet egern ser det og stjæler en af nødderne. Egernet må derfor være mere forsigtigt. Måske kan egernet snyde nøddetyven, så det ikke mister flere af sine nødder?

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Svaner i slåskamp (9)
Sød, nuttet og i fare - Svaner i slåskamp (9) Josefine, Olivia og Emma er skræmte, for midt på stien ved Damhussøen ligger en hjælpeløs svane. Folk kommer meget tæt på den og er sure over at den ikke flytter sig. Men pigerne kan se den har det skidt, så de ringer efter en dyreambulance. Sammen får de hjulpet svanen ned i søen, men så forsøger de andre svaner at drukne den. Pigerne vil redde svanen og finde ud af, hvorfor de andre svaner er så onde.

09:30  

MikroMakkerne | Skorpiontægen
MikroMakkerne | Skorpiontægen

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:25  

Hemmelige dyr: Klappelyde i mosen
Hemmelige dyr: Klappelyde i mosen Kalle på 7 år har hørt underlige klappelyde ude ved mosen. Derfor har han bedt Isabel komme til Humlebæk for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der går rundt og klapper.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at bæveren kan fælde træer med sine fortænder? Ta´ med Lille Nørd på bæverjagt og se om det lykkes Anders og Katrine at bygge en rigtig bæverdæmning.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - W
Skæg med bogstaver - W Afsnit W I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant W, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en wok i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med W.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Hedgelaying og Holland
Frank & Kastaniegaarden - Hedgelaying og Holland For at holde rotterne væk fra Hønsehuset, skal det løftes op på et punktfundament, så donkraft og skovl kommer i brug. Frank vil forsøge sig med at lave et hegn efter engelske traditioner og så tager han til Holland for at få inspiration til at forædle den kommende rørhøst.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Arkæologi og anorak
Frank & Kastaniegaarden - Arkæologi og anorak Frank har mistet sin yndlingsanorak, og efter at have pustetestet nyt lærredsstof kommer Singer-symaskinen på arbejde med at lave en ny anorak. Under den årlige rensning af pigstenene dukker en mærkelig rende frem, og Frank kan ikke gennemskue, hvad den har været brugt til.

12:45  

Nak & Æd - en uvak i Grønland (10:10)
Nak & Æd - en uvak i Grønland (10:10) Sæson 9 (2018). Ved bunden af den gigantiske fjord Kangerlussuaq i Grønland har Jørgen og Nikolaj slået lejr. De skal ud på det kolde hav for at fange uvak. Men vejret er ikke med de to venner. Det både regner og blæser, og termometeret sniger sig ikke langt over frysepunktet. Derfor har kokken forberedt en klassisk morgenmad, så mundvigene kan komme lidt opad. Får de to venner ikke noget på krogen, må de spise sildepisker.

12:45  

Nak & Æd - et rensdyr i Grønland (9:10)
Nak & Æd - et rensdyr i Grønland (9:10) Sæson 9 (2018). Den kolde vind står ind fra indlandsisen. Lige her, op ad isen, har de to venner slået lejr. De skal skyde et rensdyr til kokkens gryder. Men Grønland er et gigantisk land, og man skal vandre i mange timer for at finde det store dyr. Og så er det ikke sikkert, man kan komme tæt nok på.

13:30  

Timms Jul - med Tobias
Timms Jul - med Tobias Timm Vladimir inviterer Tobias Hamann - en af Bagedystens største ikoner gennem tiden - indenfor til en gastronomisk dag i julens tegn. Timm har planlagt en nyfortolket version af juleanden til hovedret, som Tobias hjælper ham med at kreere, mens Tobias vil overraske Timm med en meget innovativ risalamande - en såkaldt risalamaki... Timm beder Tobias stå for julepynt og borddækning, men det er han tæt på at fortryde, da Tobias beslutter, at det skal involvere syv juletræer og muligvis kræver, at han må bore lidt i Timms spisebord. Men mon ikke julefreden alligevel sænker sig i Timms julepyntede lejlighed.

14:15  

Hammerslag 2017 (12)
Hammerslag 2017 (12) Hammerslag er i aften på besøg på den anden side af Øresund hos vores svenske broderfolk. Her udfordrer vi mæglerne på hold øst og vest med tre spændende og helt forskellige boliger. Først en ualmindelig flot herskabslejlighed i den mondæne del af Malmø. Så en lille hytte i idylliske omgivelser ved en skovsø i det sydlige Småland. Og sidst men ikke mindst et dobbelthus i Ystad, som er tegnet af byens første stadsarkitekt, der såmænd var dansk. Vært: Christian Degn

14:15  

Hammerslag 2017 (11)
Hammerslag 2017 (11) Hammerslag er klar med 10 friske programmer, og åbner efterårssæsonen på Bornholm - solskinsøen, som lokker turister og husejere til med sin charme og unikke natur. Mæglerne skal først gætte prisen på en ferielejlighed midt i hyggelige Svaneke, hvorefter turen går til hovedstaden Rønne og et stort hus med militær, bæk og bøgetræer i baghaven. Aftenen slutter ved et lille fint sommerhus i Sandkås på det nordlige Bornholm med en smuk udsigt over Østersøen. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:00  

Vilde venner (2)
Vilde venner (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe et pindsvin med dårligt ben, redde en flok egernunger, der ikke kan finde deres mor og så er der en svane, der skal sættes fri.

12:20  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

12:35  

Ramajetterne III (9)
Ramajetterne III (9) En ny dille er kommet til Ramasjang Lufthavn. Ramajetterne samler på Ramasjang Kort, men Flummers bamse-kort bliver stjålet. Det udløser et krisemøde i Hittegodset. Hvem er mon tyven?

12:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

12:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

12:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

13:00  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:00  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:10  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:10  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:20  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:20  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:30  

Misser og Vaps
Misser og Vaps

13:40  

Sofus III (1)
Sofus III (1) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Selma, som skal til frisør og bagefter skal hun vælge en hårbøjle i en butik.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Sprinter er igen genstand for bhilkanernes affektion, og Leo føler sig udenfor og overset. Cleopatra ser Leo og udnytter situationen til at overbevise hende om, at Sprinter er ligeglad med hende, og at hun hellere skal flyve hjem til Jorden. Men i virkeligheden er Sprinter i gang med at planlægge en surprise-fest for sin bedste ven!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Det vrimler med duftplanter i Bakkeby. Det viser sig, at det er Bum, der har plantet de gode dufte, så indbyggerne ikke kan lugte hans nye, onde plan! Han har gemt en masse pruttebomber - og nu vil han sætte ild til dem, så de eksploderer! Vores helte må finde ud af hvordan de kan redde dagen, så de igen kan trække vejret roligt.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) DiktaThor udfordrer Sprinter til en duel og ifølge de ældgamle Bhilkha-regler, kan man ikke sige nej. Det bliver starten på en trekamp med Bhilkhas klassiske discipliner - arbejdsjuice-bælning, holde-vejret-længst og sæbebobleskydning. Hvem har den roligste hånd, når blodet pumper, og hele byen kigger på?

14:05  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9)

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (1)
Onkel Rejes Heavyband (1) Onkel Rejes Heavyband drømmer om at udgive en plade, så Onkel Reje og Krølle vil opsøge pladeselskabet Kloak Records. Det bliver en dag, hvor de både bliver jagtet af den firearmede politimand betjent Bent Bentsen og må en tur i kloakken.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Molly er taget i svømmehallen med sin storebror, imens August og Emir holder øje med de sure mænd. Men så dukker Granberg og Kåbe op i svømmehallen, hvor de vil spraye Vokseværk på børnene. Motor Mille og Børnebanden bruger en falsk lort til at lukke svømmehallen.

14:45  

Kika og Bob (19)
Kika og Bob (19) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:00  

Kender Du Typen? 2020 - med filler og følelser
Kender Du Typen? 2020 - med filler og følelser Hårgødning, fillers og tv-programmet Sporløs. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup stifter bekendtskab med lidt af hvert i deres forsøg på at regne ud, hvilken kendt dansker der bor med kæreste og bonusdatter i Vanløse. Vært: Mads Steffensen

15:00  

Kender Du Typen? 2020 - med dyt og dyppelse
Kender Du Typen? 2020 - med dyt og dyppelse Et underbid på 2,5 cm, Disney-brætspil og gamle ungdomsfotos. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup stifter bekendtskab med lidt af hvert i forsøget på at regne ud, hvilken kendt dansker der bor med hund og kæreste i Københavns Sydhavn. Vært: Mads Steffensen

15:35  

Fader Brown IX (7:10)
Fader Brown IX (7:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Da far Brown besøger Chummys ferielejr, tager det ikke lang tid, før nogen dør.

16:20  

Fader Brown IX (8:10)
Fader Brown IX (8:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Bunty bliver genforenet med Fader Brown, da de sammen skal efterforske en mørk hemmelighed på et ungdomsfængsel for piger.

16:20  

Fader Brown IX (9:10)
Fader Brown IX (9:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Brown efterforsker personalet på et lokalt kursted, da en tidligere ansat bliver myrdet.

17:05  

Jordemoderen XI (6:8)
Jordemoderen XI (6:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Oktober 1967. Shelagh har sluttet sig til teamet for at afhjælpe arbejdsbyrden. Lucille forbereder sig på sin første arbejdsdag, men trods teamets støtte klarer hun sig ikke så godt. Søster Monica Joan bliver opskræmt, da hun finder en sort ravn i taleværelset. Er fuglen et varsel?

DR2

17:30  

På UFO jagt med Jan og Morten
På UFO jagt med Jan og Morten De amerikanske efterretningstjenester har offentliggjort en rapport, der konkluderer, at jagerpiloter har observeret uidentificerede fysiske objekter. Betyder det, at jorden får besøg fra det ydre rum? Det vil Jan Elhøj og Morten Kirckhoff finde svaret på. På en rejse i USA møder Morten en af de piloter, der har set de meget omtalte objekter, og han møder whistlebloweren Luis Elizondo, som har ledet Pentagons afdeling for sikkerhed i luftrummet over Amerika. Herhjemme møder Jan en række prominente eksperter, der prøver at forklare, hvor de gådefulde objekter kan stamme fra? Endvidere møder han Frederik Dirks Gottlib fra DR-Podcastsuccesen, Flyvende Tallerken.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Kuk i uret
Karlas Fantalastiske Klasse - Kuk i uret Karla er dårligere til at sjippe end Tetra. Hvis bare man kunne stoppe tiden, ville det være meget lettere.

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol III (7)
Paw Patrol III (7) Tegnefilm med dansk tale

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:15  

Sebastians Jul (11:24)
Sebastians Jul (11:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag skal Sebastian veje en isbjørn, bagefter fodrer han dem med oksehjerter. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:25  

Jagten på regnbuens guld | Hvem narrer hvem?
Jagten på regnbuens guld | Hvem narrer hvem? Hr. Skæg og Motor Mille opdager, at de har mistet tasken, og det er en katastrofe, for Regnbuens guld ligger jo i den! De må have tasken tilbage, koste hvad det vil. Heino er træt af, at Jonna bliver ved med at tage hans strøm, så han ikke kan ringe til Tunesien. Motor Mille og Hr. Skæg finder en måde at få tasken tilbage på. Heino vil have Mille og Hr. Skæg tilbage med guldet, og de lader som om, at de er hypnotiserede for at lokke Heino til at fortælle, hvor guldet er stjålet fra. Hr. Skæg og Mille skal beslutte, om de vil aflevere guldet tilbage eller tage det med hjem for at redde regnbuen. Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:40  

Sprinter Galore III - Lillesøster (1)
Sprinter Galore III - Lillesøster (1) Alle i huset er helt optaget af den lille ny lillesøster - undtagen Heino, som er mere optaget af at overtale Sprinter til, at de bygger Sprinters rumskib om til en avanceret tyverialarm, som Heino kan blive rig og berømt på. Men hvis Sprinter bygger rumskibet om, kan det jo aldrig flyve mere - og så kan han jo aldrig rejse ud og se mere af verden ... ?

17:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

17:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

17:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Henrik, Eva og Rasmus har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Deltagerne skal stikke hænderne i "følekassen", de skal gætte priser på tre slags ure - og også prøve at regne ud hvilken antikvitet, der er gået i stykker. Aftenens vinder dyster om den samlede sejr i ugens finale på torsdag. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:40  

Det magiske tivoliteater (11:24)
Det magiske tivoliteater (11:24) Teaterbørnene skal finde sig til rette i deres nye, fine hjem. Luka er ved at finde ud af, hvor de er kommet hen.

DR2

18:30  

Jorden rundt på skinner II (4:6) - Canada
Jorden rundt på skinner II (4:6) - Canada Britisk dokumentarserie fra 2020. (Around the World by Train) Fra Seattle til Talkeetna. Denne gang tager Tony Robinson på roadtrip i Canada og Alaska. Turen starter i Nordamerikas hightech-by Seattle, hvor han besøger en virksomhed, der forsøger at genopfinde kaffe uden kaffebønner. Bagefter drager han videre over grænsen og ind i Canada med Amtrak Cascades-toget, hvor han besøger de enorme Rocky Mountains og oplever de smukke gletsjere i Alaska.

19:15  

Jorden rundt på skinner II (5:6) - Rusland
Jorden rundt på skinner II (5:6) - Rusland Britisk dokumentarserie fra 2020. (Around the World by Train) Fra Vladivostok i Rusland til Helsinki i Finland. Denne gang er Tony Robinson i Rusland for at opleve en af verdens længste og mest berømte jernbaneruter: Den transsibiriske jernbane. På den mere end 10.000 km lange tur oplever han frosne floder og møder venlige mennesker, mens han lærer om vinterfestivaler, suppe og vodka, indtil han når slutdestinationen Helsinki.

20:00  

Filmperler: The Beguiled
Filmperler: The Beguiled Amerikansk thriller fra 2017. Under den amerikanske borgerkrig søger den sårede soldat McBurney hjælp på en pigekostskole, hvor der kun bor kvinder og unge piger. Kvinderne giver ham en tilflugtshavn og plejer hans sår. Men snart summer huset af seksuelle spændinger, farlig rivalisering og brudte tabuer. Medvirkende: Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning, Colin Farrell m.fl. Instruktion: Sofia Coppola.

TVR

18:00  

F for Får IV (4)
F for Får IV (4)

18:00  

F for Får IV (3)
F for Får IV (3)

18:00  

F for Får IV (2)
F for Får IV (2)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Cirkusdirektøren skal bruge nogle plettede hyæner til at give morgendagens forestillling lidt stil og latter. Barney får til opgave at styre hendes "sandformer" til at indfange dyrene med. Da Petronix dukker op og begynder at ødelægge Cirkusdirektørens plan, viser hun dem, hvor effektiv hendes nye værktøj er. Mads forsøger forgæves at modvirke fjendens kræfter med sin styrke i det første sammenstød, men må indse, at når man står overfor en modstander, der er for stærk, er det bedre at bruge modstanderens styrke mod ham selv.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Edith er rasende over, at Arthur ikke vil lære hende noget om vampyrer. Hun tager derfor sagen i egen hånd og vækker en livsfarlig, udød vikar til live.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Den mest afsidesliggende restaurant i verden
Den mest afsidesliggende restaurant i verden Dansk dokumentar fra 2023. (The Most Remote Restaurant in the World) I 2022 flytter den to-stjernede Michelin-restaurant KOKS fra Færøerne til Grønland. I den lille bygd Ilimanaq på Grønlands vestkyst vil chefkokken Paul Andrias Ziska og restaurantens ansatte videreføre det, der satte dem på verdenskortet: at lave prisvindende mad med unikke råvarer fra lokalområdet, f.eks. grønlandshval og sæl. Men ni dage inden åbningen er der intet. Intet køkken, intet vand, ingen strøm.

22:45  

Håndboldens Heltinder - Danmark elsker håndbold (3:3)
Håndboldens Heltinder - Danmark elsker håndbold (3:3) Det nuværende landshold har altid levet med store forventninger på grund af fortidens resultater. Og efter en række udfordrende år har holdet leveret gode præstationer under træner Jesper Jensen. Hvordan mærker Sandra Toft, Louise Burgaard og holdkammeraterne den voksende opmærksomhed? Og hvor tæt er vi på guldet igen?

23:20  

Alene i vildmarken (5:7)
Alene i vildmarken (5:7) Kampen i vildmarken intensiveres og det bringer følelser frem. Veninderne Ester og Anna-Caroline mangler føde og må stoppe op og minde sig selv om, hvorfor de har meldt sig til en tur i vildmarken. Naturvejlederen Rikke husker også sig selv på, hvad hun vil opnå og hvorfor hun tog væk fra sine børn og ud i vildmarken med sin far.

23:50  

Fader Brown IX (3:10)
Fader Brown IX (3:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En barnemorder bliver myrdet. For at opklare sagen, må Fader Brown må dykke ned i fortiden og rippe op i gamle sår.

23:55  

Fader Brown IX (4:10)
Fader Brown IX (4:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En person med en plaget sjæl fra dukker op igen. Og fader Brown bliver nødt til at undersøge trossamfundet Church of Apollo.

DR2

21:30  

Signe Molde på udebane: En rugemor er bare en ovn
Signe Molde på udebane: En rugemor er bare en ovn Signe Molde besøger et barnløst dansk par, som er villige til at betale for en rugemor i det krigshærgede Ukraine for at få deres største ønske om deres eget barn opfyldt. Men er det i orden at betale en fremmed kvinde for at føde sit barn - bare fordi man kan?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Når vandet kommer
Når vandet kommer Dansk dokumentar fra 2017 Når storme og ekstreme vejrlig rammer Danmark er vi som regel velforberedte. Historien har lært os danskere, at rettidig omhu er vigtig, når elementerne spiller med musklerne...... ikke mindst i en tid hvor metrologerne varsler endnu mere ekstremt vejr. Vi er en lille nation men med en meget lang kystlinie på samlet 8.750 km og vores fremtid vil i høj grad handle om vand. Flere skybrud hvor vandet vælter ned. Flere storme, hvor havet buldrer mod Danmarks kyster og så et stigende grundvandsspejl - altså vand der langsomt stiger op under vore fødder. I disse år arbejdes og bygges der på højtryk for at sikre danskerne mod fremtidens problemer med vand. Og det resulterer bestemt ikke blot i golde sikringsanlæg mod vand, men mange steder også i nye smukke byrum til borgerne. Sendt første gang 17.07.2017

22:40  

Siunissaq - Det Sidste Menneske
Siunissaq - Det Sidste Menneske Livet på Jorden starter og slutter med Grønland. Forsker Minik Rosings skelsættende opdagelse af det første liv på Jorden står i kontrast til de smeltende ismasser i Ivalo Franks hyldest til sit naturskønne fødeland. "Siunissaq - Det Sidste Menneske" er et portræt af vores tidsalder fortalt af en gruppe børn fra landsbyen Kangaatsiaq, der forelsker sig, indleder venskaber og kæmper med savn og tab. Filmen undersøger livet lige nu - i spændingsfeltet mellem to poler, dets begyndelse og undergang.

23:50  

UFO: De tophemmelige rapporter II (1:9)
UFO: De tophemmelige rapporter II (1:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Unidentified: Inside America's UFO Investigation) Amerikanske militærveteraner fortæller om en usædvanlig række møder mellem det amerikanske militær og ufoer. Nogle har fundet sted under Vietnamkrigen. Er det de samme uidentificerede objekter, der kan ses på offentliggjorte videoer fra den amerikanske flåde? Har ufoerne fulgt de amerikanske styrker i årtier?

TVR

23:00  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

23:10  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

DR1

00:40  

Taggart: Skeletter
Taggart: Skeletter Skotsk krimi fra 2008. (Taggart: Crossing the Line) En nedlagt kulmine ved den lille by Garsden skal bruges som museum. Den gamle mineskakt skal være museets hovedattraktion, men da den bliver genåbnet, kommer to skeletter for dagens lys. De bliver identificeret som et gældsramt ægtepar, der forsvandt i 1984. Hvem slog dem ihjel? Mens Taggart-holdet forsøger at finde svaret, ripper sagen op i gamle sår i det tidligere minesamfund. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Morag Fullarton.

01:30  

Taggart: Hjælpelinjen
Taggart: Hjælpelinjen Skotsk krimi fra 2007. (Taggart: Lifeline) Da Derek McGrath findes død i sin parkerede bil, tyder alt på, at han har taget sit eget liv. McGraths kone nægter dog at tro på, at hendes mand kunne finde på at begå selvmord - ikke mindst fordi han arbejdede på en hjælpelinje for selvmordstruede. Det bliver en sag for Taggart-holdet, der vender søgelyset mod hjælpelinjens øvrige medarbejdere. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Ian Madden.

02:40  

Antikkrejlerne XXVI (22:25)
Antikkrejlerne XXVI (22:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

02:40  

Antikkrejlerne XXVI (21:25)
Antikkrejlerne XXVI (21:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:25  

Antikkrejlerne med kendisser (184)
Antikkrejlerne med kendisser (184) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:30  

Antikkrejlerne med kendisser (185)
Antikkrejlerne med kendisser (185) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:30  

UFO: De tophemmelige rapporter II (2:9)
UFO: De tophemmelige rapporter II (2:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Unidentified: Inside America's UFO Investigation) Er der en reel trussel mod vores planet? Luis Elizondo rejser til Sydamerika. Han får fat i en eksklusiv video af en lysende kugle, der for nyligt blev optaget af en flypilot i næsten 11 kilometers højde. Lokale folk afslører en ældgammel forbindelse, mens højtstående embedsmænd kommer med en stor afsløring i forbindelse med Project Blue Book.

01:10  

Trump, religion og penge
Trump, religion og penge Britisk dokumentar fra 2020. ('Til Kingdom Come: Trump, Faith and Money) Millioner af amerikanske kristne støtter staten Israel. Blandt dem er et dynasti af evangeliske præster i Kentucky, der opfordrer deres menigheder til at donere til Israel i forventning om Jesu forestående tilbagevenden. Her dykker vi ned i det kontroversielle bånd mellem evangeliske kristne og jøder. En fortælling om tro, magt og penge der afslører, hvordan Trumps USA er styret af en apokalyptisk nedtælling til verdens ende.

02:25  

Det amerikanske oprør
Det amerikanske oprør Amerikansk dokumentar fra 2021. (American Insurrection) I kølvandet på angrebet på Capitoll Hill den 6. januar 2021 undersøger denne dokumentar den voldelig højreekstremismes fremmarch i USA.

03:45  

Alt forladt - Sindssygehospitalet
Alt forladt - Sindssygehospitalet Et gammelt sindssygehospital ved Vordingborg gemmer på mange menneskeskæbner. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff går på opdagelse i de gamle stuer og finder fastspændingsbælter og elektrochokmaskiner, der fortæller om en svunden tid. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 14.01.13

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, MUNKEBO.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1205092427